Scoala de soferi Volanul Pitesti

Activitate

Am inceput activitatea in luna martie 2003, avand ca domeniu de activitate scolarizarea persoanelor in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

In dorinta de a obtine cele mai bune rezultate imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Experienta noastra in domeniul pregatirii cursantilor si referintele pe care vi le putem oferi, credem ca sunt suficiente pentru a avea incredere in potentialul nostru.

Pentru cursurile teoretice dispunem de o sala dotata cu necesarul corespunzator pregatirii dumneavoastra, in Pitesti str stadionului nr 3 in incinta liceului ASTRA.

Autoturismele pentru care puteti opta pentru orele de instruire practica:

1. DAEWOO MATIZ

2. LOGAN BENZINA

3. LOGAN DIESEL

Valorile noastre

Obiectivul nostru principal este sa oferim cursantilor nostri servicii de cea mai inalta calitate la tarifele cele mai mici.

Responsabilitate

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Performanta 

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare si de a minimiza riscurile atat pentru investitori, cat si pentru angajatii nostri.

Calitate

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim cursantilor nostrii.